Певачица Инди Арадиновић на свом Инстаграму објавила фотографију са свог венчања и изненадила јавност.

Фото: Инстаграм принтскрин/онлyсхиртс__

 

Инди је судбносно ''да'' изговорила свом изабранику, а поводом спекулација да ли је у питању њен вереник из Данске, са којим је раскидала веридбу, она се огласила и открила детаље.

- Хвала вам од срца на честиткама. Венчање је било одржано у ужем кругу породице. Удала сам се за вереника из Данске. Јако сам срећна - поручила је Инди за Пинк.рс

- Удала сам се у ужем кругу породице, за вереника из Данске, који је иначе из Крагујевца. После општинског закључења брака, прославили смо уз ручак и уз вино и ракију и мало музике, ваља се. А свадба иде с пролећа - рекла је за Инди.

Певачица је открила и да су испоштовани сви српски обичаји, а да је младожења пуцао у јабуку.

- Па како другачије да ме Крагујевчанин изведе из куће, него да пуца у јабуку на Карабурми. Бурме сам окачила јавно, јер сам јако срећна и желим то да поделим са својим пратиоцима и медијима - рекла је Инди за "Курир".

Певачица је у априлу открила да ће ове године стати на луди камен са Данцем, као и да је он био ожењен.

- Стајем на луди камен, само ако ми нешто не упропастите! Ексклузивно, ове године стајем на луди камен! Он не живи у Србији, живи у једној јако лепој земљи, прелепа Данска. Транспарентна сам, не кријем. Био је ожењен, више није, све је регулисано - открила је Инди тада у емисији "Премијера - Викенд специјал".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са венчања - Мира Шкорић и Василије Васа Јеремић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".