Lica koja smo pomno pratili u emisiji "City" na ružičastoj televiziji i danas su nam dobro poznata. Kako su se neki od njih povukla iz javnog života, mi smo se zapitali gde su danas i šta rade.

Foto: N. Fifić

 

 

Boško Jakovljević, nekada voditelj i uradnik Citija, a danas i modni kreator koji već nekoliko godina sarađuje sa poznatom modnom kućom, dobitnik je brojnih priznanja i nagrada u svetu mode. Najviše uživa da provodi vreme sa svojom sestričinom Larom, a pre izvesnog vremena je za magazin Story rakao da su: Deca tu da im se ispunjavaju želje.

Bojana Janković, nekada Nikolić, udata je za Ognjena Jankovića (člana grupe Beogradski sindikat) i sa njim ima ćerkicu Zoju.

 

 

Sa sestrom bliznakinjom Ivanom ima poseban odnos, ali obe ističu da iako izgledaju istu razmišljaju različito. Bojanu smo gledali u emisiji Tačno u 1 na televiziji Prva i mnogim drugim projektima.

Foto: N. Skenderija

 

 

Aleksandra Jeftanović koju smo do skoro gledali kao voditeljku popularnog rijaliti programa Farma, danas uživa u majčinstvu. Voditeljka i njen izabranik Aleksandar Švraka svaki trenutak provode sa svojim sinom. Par već ima ćerkicu Anu.

Stanko Škugor živi u Oslu u Norveškoj i ima 44 godine. Tamo se, verovali ili ne, bavi naukom. U Norveškoj je završio University of Life Sciences, a pošto se povukao iz voditeljskih voda više nismo imali prilike da ga vidimo na malim ekranima.

 

 

Biljana Obradović poslednjih nekoliko godina radi kao autorka emisije Biljana za vas, koju sama producira. Obradovićeva je jedna od retkih voditeljki koja je uradila niz intervjua sa domaćim i svetskim zvezdama. Biljana je i potparol kluba Partizan.

 

 

Izuzetno uspešnu manekensku karijeru i voditeljsku karijeru imala je i Marija Maćić -Tarlać. Mada se ovim poslom više ne bavi profesionalno, povremeno je možemo videti na revijama, a bogato iskustvo sa modnih pista iskoristila je za novi profesionalni angažman.

 

 

Supruga košarkaša Dragana Tarlaća vlasnica je agencije za organizovanje venčanja, u čemu je izuzetno uspešna. Marija je organizovala mnogobrojne svadbe, a među njenim klijenitima bile su i poznate ličnosti poput Jelene Karleuše i Ognjena Amidžića.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".