Brojni domaći pevači i pevačice vole različita veselja na kojima gostuju i uglavnom odlično zarade na takvim proslavama, ali među njima ima i onih koji nikada ne nastupaju na svadbama.

 Obično su takve proslave najveći izvor prihoda, a bakšiš često bude mnogo veće od prvobitno dogovorene cene. Jedina srpska pevačica koja je uvek odbijala veselja ovog tipa je Dragana Mirković. Takođe, nije je zanimalo da se pojavi ni kada su u pitanju bile vrlo visoke cifre za njen kratak angažman.

Foto: ATA images

 

Dragana je jedna od najvećih balkanskih zvezda, ali ona voli samo koncerte i peva isključivo svoje pesme. Najpre je nastupala sa Južnim vetrom, a nakon toga je sama gradila svoju uspešnu karijeru.

Takođe, vrlo retko peva po klubovima i kafanama. Gotovo da je retkost da je vidimo u takvom ambijentu. A kako je jedna od naših najbogatijih pevačica, Dragana često ističe da se muzikom bavi samo zbog ljubavi i svoje publike.

Foto: D. Mišić

 

Podsetimo, Dragana je u skladnom braku sa Tonijem Bijelićem sa kojim ima sina i ćerku, a njihova popularnost je drastično skočila nakon što su otključali profile na društvenim mrežama.

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".