„Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija od strane nekih novinara odlučila sam da deaktiviram svoj profil jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam neistine o sebi. Hvala na razumevanju, puno pozdrava. Manuela Bijelić.“

Foto: Printskrin/Instagram/manubijelic

 

Vest je ođeknula kao bomba, a Dragana je celu situaciju veoma teško podnela jer je i sama na svojoj koži osetila nepravdu. 

‒ Možete misliti koliko joj je bilo teško kada je shvatila da je sada njena ćerka Manuela isto doživela. Manuela nije pevačica, ali je brzo dospela pod lupu medija i kada su krenule da se šire neistine, javno je rekla da gasi sve društvene mreže. Dragana najbolje zna koliko zla reč može da zaboli i jako joj je žao što sada njeno dete, ni krivo ni dužno, prolazi kroz isto ‒ navodi izvor blizak pevačici. 

Foto: Printskrin/Instagram/manubijelic

 

Manuelinu odluku porodica je podržala.

‒ Pametno je to uradila, šta će joj ta vrsta stresa. Zbog takvih nerviranja njena majka se razbolela. Dragana je godinama ćutala i gutala nepravdu i zato joj se javila bolest štitne žlezde. Dragana nije mogla da se povuče iz medija, ali njena deca to mogu kad požele i zato je Manuelina odluka zdrava i ispravna ‒ zaključuje izvor.

(Svet)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".