Na društvenim mrežama se pojavio snimak ispovesti jedne devojka koja je priznala da je trebalo da pokupi iz jaslica prijateljičino dete. 

To ne bi bilo ništa čudno da devojka sa snimka nije pomešala decu i tuđu bebu donela kući.

Brajana Danki podelila je svoju priču na Tiktoku i njen video je ubrzo postao viralan. Ona je otkrila da ju je zbog ove greška čak ispitivala i policija. 

 

 

Brajana objašnjava da je pristala da ode po dete svoje prijateljice i odvede ga kući. Kod kuće su već bili starija braća i sestre deteta koje je trebalo da doveze do kuće. Nakon toga, ona je trebalo sve zajedno da ih pričuva dok im majka ne dođe sa posla. 

Bez problema je pokupila dete iz jaslica, međutim pravi problem nastaje kada se odvezla kući. 

Kada se pripremala da napravi hranu za bebu, ostala deca su primetila da beba nije njihov brat. Brajana je tada uzela telefon i videla da ju je prijateljica zvala i slala poruke u kojima navodi da je iz jaslica pokupila pogrešno dete. 

Nakon toga, policija ju je pozvala na ispitivanje, ali su na njenu sreću brzo shvatili da se radi o nesporazumu. 

- Naime, u vrtiću postoje dva deteta sa istim imenom i prezimenom - počela je Brajana svoje objašnjenje i dodala da su se vaspitačice zbunile i predale joj pogrešno dete. 

Kako navodi, neke od zaposlenih žena u vrtiću su čak i dobile otkaz zbog ovog nesporazuma. 

Video je za kratak vremenski period sakupio preko 700 hiljada pregleda, a većina ljudi u komentaru je saglasna da je ovo greška osoblja vrtića. 

- Nisi ti kriva za ovo, već osoblje koje radi tamo. Kao bivša vaspitačica u vrtiću znam da se tako nešto ne bi smelo događati - navodi se u jednom od komentara. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".