На друштвеним мрежама се појавио снимак исповести једне девојка која је признала да је требало да покупи из јаслица пријатељичино дете. 

То не би било ништа чудно да девојка са снимка није помешала децу и туђу бебу донела кући.

Брајана Данки поделила је своју причу на Тиктоку и њен видео је убрзо постао виралан. Она је открила да ју је због ове грешка чак испитивала и полиција. 

 

 

Брајана објашњава да је пристала да оде по дете своје пријатељице и одведе га кући. Код куће су већ били старија браћа и сестре детета које је требало да довезе до куће. Након тога, она је требало све заједно да их причува док им мајка не дође са посла. 

Без проблема је покупила дете из јаслица, међутим прави проблем настаје када се одвезла кући. 

Када се припремала да направи храну за бебу, остала деца су приметила да беба није њихов брат. Брајана је тада узела телефон и видела да ју је пријатељица звала и слала поруке у којима наводи да је из јаслица покупила погрешно дете. 

Након тога, полиција ју је позвала на испитивање, али су на њену срећу брзо схватили да се ради о неспоразуму. 

- Наиме, у вртићу постоје два детета са истим именом и презименом - почела је Брајана своје објашњење и додала да су се васпитачице збуниле и предале јој погрешно дете. 

Како наводи, неке од запослених жена у вртићу су чак и добиле отказ због овог неспоразума. 

Видео је за кратак временски период сакупио преко 700 хиљада прегледа, а већина људи у коментару је сагласна да је ово грешка особља вртића. 

- Ниси ти крива за ово, већ особље које ради тамо. Као бивша васпитачица у вртићу знам да се тако нешто не би смело догађати - наводи се у једном од коментара. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".