Ova Amerikanka 1999. imala je 14 godina, krenula je u 9. razred kada je saznala da je u trećem mesecu trudnoće sa svojom kćerkom Viktorijom, koja sada ima 21 godinu.

Pet godina kasnije, ona i suprug Endrju dočekali su sina Andreja, danas 16-godišnjaka. Nakon razvoda od Endrjua, udala se za Martija (37), sa kojim je dobila još devetero đece: Adama (15), Meri (13), Daš (12), Darli (10), Marvelous (8), Martalya (6), Ameliju (4), Delilah (3) i Donovana (1), a sada sa suprugom čeka još jednu bebu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thismadmama (@thismadmama)

 

Veronika je u avgustu za list "The Sun" otkrila da ona i suprug nikada ne koriste kontracepciju zbog zdravstvenih problema. 

- Srednju školu sam završila s odličnim uspehom. Pokušala sam i da studiram, ali sam se oba puta razbolela. Imam bubrežnu bolest, zbog koje sam prošle godine izgubila bubreg", pojasnila je. 

Neka deca su bila planirana, ali neka i ne. Veronika je ukupno osam i po godina svog života provela trudna, a ranije ove godine imala je i spontani pobačaj te sada nije baš ni sigurna da li njeno telo može da izdrži još jednu trudnoću.

- Nisam isključila mogućnost da imam još dece. Želim još šestoro - kaže.

https://www.tiktok.com/@thismadmama/video/7016374349049400581?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id7002537359330969094

Veroniku na TikToku prati gotovo 100 hiljada ljudi, s kojima deli detalje o svom životu uz 11 dece. Ona i njena porodica žive u devetosobnom domu. Deci ne dopušta izlaske do 18. godine i usmerava ih na apstinenciju, zbog čega je neki kritikuju.

- Mislim da deca ne bi trebala imati polne odnose, ali ako ste mlada trudnica, trebate znati da je lepo biti majka - poručila je Veronika.

(Indeks.hr)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".