- Zaspala sam sinoć tokom četverosatnog putovanja natrag u London. Baš sam čvrsto zaspala. Sama sam sedela tako da mi je torba na stolu bila otvorena, a telefon je stajao na stolu. U ušima sam imala slušalice iz kojih je treštala muzika. Probudila sam se dok smo ulazili u Euston i primetila da, osim grupe vrlo pijanih i bučnih momaka na drugoj strani, u vozu sedi jedan muškarac. I on je odlučio da sedne odmah preko puta mene iako je bilo slobodnih mesta. Uspaničila sam se. Je li me snimao? - napisala je Sabrina.

- Kad sam krenula da izlazim iz voza, taj 'čudak koji je seo preko puta cure koja je spavala' me potapšao po ramenu. 'Nisam htio da te preplašim, samo nisam hteo da spavaš a da niko ne pazi na tebe', rekao je. Sedeo je tamo sve vrijeme samo da pazi da ja budem sigurna - objasnila je Sabrina, a njena priča je postala viralni hit.

"Kakva divna priča, svi muškarci bi trebalo da budu takvi", "Predivna priča, sve pohvale gospodinu", pisali su mnogi.

Ipak, bilo je i onih manje impresioniranih.

"A nije mogao da te štiti sa par sedišta dalje?", "Aha, ovo je jedna klasična priča o patrijarhatu", bunili su se neki, a glumica je odgovorila.

- Uz dužno poštovanje, on se potrudio da ispadne da ne putujem sama. Bi li žene trebalo uopšte da imaju potrebu da ih neko štiti? Ne. Ali, da li im je potrebna li zaštitu? Bojim se da da - zaključila je.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".