Milica ne krije da se raduje da zaista bude snajka, što potvrđuje kada javno govori o sjajnom odnosu koji neguje sa liderom SPS Ivicom Dačićem.

- Prihvatili su me kao svoje treće dete zbog čega sam presrećna. Prvo sam upoznala Lukinu mamu i kliknule smo na prvu jer smo jako slične, imamo iste stavove i mišljenja, a posle sam upoznala i tatu. Divna su porodica, normalni su, deca su vaspitana, bukvalno svaka im čast. Andrea Lukina sestra je takođe predivno dete, i dete za primer - rekla je Milica.

O zvaničnoj tituli snajke još uvek ne bi govorila i mada se baš njen budući svekar oženio jako mlad, naslednik Dačić izgleda nema iste planove.

- Još uvek smo mladi, ne znam. Trenutno je samo veza i sve ide kako treba ali videćemo - dodala je pevačica.

Za razliku od poznatog tate i poznate devojke, Luka Dačić nije ljubitelj medijske pažnje, i uglavnom izbegava javno da govori što mu lepša polovina ne zamera.

- Slika se uvek kad treba, ispoštuje sve, ali ne želi da daje izjave i to je okej. Uglavnom kada su neki događaji voli da me doveze i a mi pravi društvo čisto i to je to, a nekad i ode kad me odbaci - rekla je Jokićeva.

Foto: Jutjub printskrin/AmiG Show

 

Milica je u emisiji "Grand magazin" otkrila i to kako oslovljava Ivicu Dačića i da li je on kao iskusan govornik nekada savetuje kako da nastupa u javnosti.

- Pa čika Ivice (smeh), a on mene Mici ili Čice - rekla je pevačica i dodala:

- Ne savetuje jer vidi da sam okej, samo mi je rekao da ostanem normalna i da ne dozvolim da me slava ponese. I on je puno napravio u svom životu i stvarno je normalan čovek.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".