Muzičku karijeru započela je kao dete, sa svega 13 godina, pa je tako nastupe uklapala sa školom. Koliko je početak bio težak za nju, govorila je Anica u inervjuu za "Sabor" pre dosta godina.

- Teško je bilo biti đak i pevač u isto vreme. Koliko sam tugovala, patila i plakala samo ja znam! Posle časova, moji vršnjaci su išli na seoske svetkovine i zabave, a ja sam žurila na koncerte, gostovanja na radio i TV-stanicama. Putovala sam, vraćala se kasno kući, bila hronično neispavana - pričala je ona. Anica se potom potpuno povukla sa scene, napustila Srbiju, i sad živi u Americi. Zbog porodičnih problema počela je da se goji, pa je u jednom trenutku imala čak 115 kilograma.


"U prvoj trudnoći sam se mnogo ugojila jer sam se opustila. Do tada sam trenirala i pazila šta jedem jer sam sklona gojenju. Kada sam pre 12 godina rodila ćerku Barbaru, uspela sam da oslabim, a onda je usledila druga trudnoća. Opet sam smršala, ali je moj sin Filip rođen bez sluha i ugradili su mu implant kada je iamo godinu dana. Zbog njegovih operacije i stresa počela sam naglo da se gojim - ispričala je Anica jednom prilikom.A onda je, za šest meseci, uspela da smrša 52 kilograma i danas izgleda odlično.

 

 

 

(Sabor/Hit informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".