Музичку каријеру започела је као дете, са свега 13 година, па је тако наступе уклапала са школом. Колико је почетак био тежак за њу, говорила је Аница у инервјуу за "Сабор" пре доста година.

- Тешко је било бити ђак и певач у исто време. Колико сам туговала, патила и плакала само ја знам! После часова, моји вршњаци су ишли на сеоске светковине и забаве, а ја сам журила на концерте, гостовања на радио и ТВ-станицама. Путовала сам, враћала се касно кући, била хронично неиспавана - причала је она. Аница се потом потпуно повукла са сцене, напустила Србију, и сад живи у Америци. Због породичних проблема почела је да се гоји, па је у једном тренутку имала чак 115 килограма.


"У првој трудноћи сам се много угојила јер сам се опустила. До тада сам тренирала и пазила шта једем јер сам склона гојењу. Када сам пре 12 година родила ћерку Барбару, успела сам да ослабим, а онда је уследила друга трудноћа. Опет сам смршала, али је мој син Филип рођен без слуха и уградили су му имплант када је иамо годину дана. Због његових операције и стреса почела сам нагло да се гојим - испричала је Аница једном приликом.



А онда је, за шест месеци, успела да смрша 52 килограма и данас изгледа одлично.

 

 

 

(Сабор/Хит информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".