Glumica Mila Kunis je nedavno u intervjuu za E! News otkrila da ona i njen suprug drže vrata kupatila otvorenim dok su kod kuće sa svojom decom, sinom Dimitrijem (5) i ćerkom Vajat (7). U njihovoj kući važi pravilo da se vrata ne zatvaraju, a to uključuje i kupatilo.

Foto: Profimedia

 

- To je samo jedna od onih stvari gde mi kao porodica smatramo sve vrste telesnih funkcija standardnom normom - rekla je Mila, pa priznala da nikad nije mislila da će biti osoba koja će moći da ode u kupatilo i ostavi vrata otvorena, ali sve se promenilo nakon što je rodila decu.

- Nije bilo važno da li sam vrata zatvorila ili nisam. Nikad nije bilo razlike, ionako su kucali svake dve sekunde. Pomislila sam da je onda potpuno svejedno i da je jednostavnije ostaviti vrata otvorena - dodala je.

Foto: Profimedia

 

Par je u julu 2021. izjavio da ne smatraju važnim da se tuširaju svaki dan, barem kad su u pitanju mališani. U podkastu "Armchair Expert" otkrili su da su svoju decu, kad su bila mala, kupali samo kad su bila vidljivo prljava.

- Nisam ih kupala svaki dan. Nikad nisam bila taj tip roditelja koji novorođenče neprestano kupa - rekla je Kunis, na šta se Kučer nadovezao: "Ako vidiš da su prljava, okupaš ih. U suprotnom, nema smisla."

BONUS GALERIJA: Nezaboravna filmska diva Merilin Monro

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".