Imali smo priliku da mladog glumca Đorđa Stojkovića vidimo prvi put u serijama ''Žigosani u reketu'' i ''Vojna akademija''

NJegova glumačka karijera svaki dan ide uzlaznom putanjom, tokom ranog početka bio je deo velikih projekata, a jedan od onih na koje je najviše ponosan jeste i serija "Radio Mileva"

 

Na premijeri treće sezone pojavio se vidno raspoložen i uzbuđen, a društvo mu je pravila supruga psihološkinja Ivana Beličević.

Nakon što su premijerne epizode prikazane glumac je otkrio neke detalje sa snimanja.

- Jako mi je drago što se ova serija uvukla u domove širom Srbije. Komedija se igra tako što su to ozbiljni ljudi sa ozbiljnim problemima i nadam se da ćemo podstaći neke gledaoce da se promene na bolje - rekao je on.

 

 

NJegovu suprugu Ivanu nemamo priliku da često vidimo u javnosti, a mladi glumac otkrio je da je i dalje zaljubljen kao i prvog dana. Predivna plavuša verno prati supruga na njegovom glumačkom polju, te mu predstavlja najveću podršku u profesionalnom i privatnom životu.  

Ivana je zaposlena u jednoj kompaniji u sektoru za ljudske resurse. Mladi glumac ju je jednom prilikom video na društvenim mrežama i odmah je znao da će ona biti njegova supruga.

(Glosi)

BONUS GALERIJA: Predrag Ejdus - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".