Имали смо прилику да младог глумца Ђорђа Стојковића видимо први пут у серијама ''Жигосани у рекету'' и ''Војна академија''

Његова глумачка каријера сваки дан иде узлазном путањом, током раног почетка био је део великих пројеката, а један од оних на које је највише поносан јесте и серија "Радио Милева"

 

На премијери треће сезоне појавио се видно расположен и узбуђен, а друштво му је правила супруга психолошкиња Ивана Беличевић.

Након што су премијерне епизоде приказане глумац је открио неке детаље са снимања.

- Јако ми је драго што се ова серија увукла у домове широм Србије. Комедија се игра тако што су то озбиљни људи са озбиљним проблемима и надам се да ћемо подстаћи неке гледаоце да се промене на боље - рекао је он.

 

 

Његову супругу Ивану немамо прилику да често видимо у јавности, а млади глумац открио је да је и даље заљубљен као и првог дана. Предивна плавуша верно прати супруга на његовом глумачком пољу, те му представља највећу подршку у професионалном и приватном животу.  

Ивана је запослена у једној компанији у сектору за људске ресурсе. Млади глумац ју је једном приликом видео на друштвеним мрежама и одмах је знао да ће она бити његова супруга.

(Глоси)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Предраг Ејдус - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".