Una Kablar, na društvenim mrežama poznatija kao Uki Q, tvrdi da je njenu sestru sinoć pretukao suprug.

Tiktokerka je na svom Instagram profilu podelila fotografije i snimke svoje sestre sa vidljivim povredama i podlivima. Ona tvrdi da su povrede posledica strašnog fizičkog nasilja koje je njena sestra preživela od strane svog muža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

- Večeras oko 21 čas, ovaj dečko sa slike je pretukao moju sestru, do te mere da je izgubila svest. Sve ću javno da kačim jer živimo u državi u kakvoj živimo i kada već imam neku vrstu glasa neću da ćutim, želim da ovu moju platformu iskoristim da što više ljudi čuje i zna i da se proširi generalno svest o nasilju nad ženama. Ne dešavaju se ovakve stvari samo drugim ljudima - napisala je tiktokerka nakon što je podelila footgrafiju muža njene sestre, koji ju je, prema njenim rečima pretukao, a onda je nju i dvomesečnu bebu ostavio ispred VMA - napisala je Uki Q.

Foto: Instagram printskrin/uki_q

 

Tiktokerka je pokazala i mesto gde se, prema njenim rečima, stravično nasilje dogodilo.

Foto: Instagram printskrin/uki_q

 

- Ovde ju je tukao, ponavljam udarao njenom glavom o ove pločice, dok je bila bez svesti koju je izgubila kada je prethodno davio dok nije ostala bez vazduha. Tu je ležala, išli smo do stana po osnovne stvari za Saru i bebu, pa sam slikala - istakla je tiktokerka.

Uki u objavi na Instagramu tvrdi da je njenu sestru suprug nakon toga odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a potom je, kako dalje navodi, pobegao.

- Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

- Imamo još puno toga da kažemo, ali smo trenutno u šoku.

Nasilnik je zadržan u policijskoj stanici Rakovica pod sumnjom na porodično nasilje. Odmah su mu izrečene obe hitne mere u narednih 48 sati - zabrana prilaska i komuniciranja.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".