Mirjana je odlučila da progovori posle toliko godina, pošto nije mogla da sluša priče da je pokojni pevačicin suprug ukrao skupocenu ogrlicu na ratištu i poklonio je svojoj supruzi. Svetlana je inače ovu ogrlicu nosila u emisiji '' Minimaksovizija'' kod čuvenog Milovana Ilića Minimaksa.

I danas vrlo često možemo naići na priče na društvenim mrežama  kako se u emisiju javila žena tvrdeći da je ogrlica koja je krasila Cecin vrat dijamantska, te da ju je Arkan ukrao od njene mrtve sestre.

Iako postoje brojni snimci iz ove emisije Cece i Arkana, ovaj je izbrisan pa se veruje da je ova priča samo urbana legenda i da se nije nikada dogodila.

Na ovu temu priča i žena koja je Ceci prodala ogrlicu koju je pevačica nosila u brojnim spotovima i emisijama, javnim događajima. 

Foto: Jutjub printskrin/Svetlana Ceca Raznatovic

 

 

- Ja sam živela godinama u Pragu i u Srbiju sam donosila ekskluzivnu bižuteriju. Ovde sam imala svoje klijente kojima sam to prodavala. To su bile kopije najskupljih unikatnih ogrlica svetskih brendova. Sarađivala sam sa raznim pevačicama. Među njima su Dragana Mirković, Jovana Tipšin i mnogi drugi - započinje priču Milosavljevićeva i otkriva kako je došla do Cece.

- Moj suprug me je upoznao sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Otišla sam kod njega na stadion Obilića da on pogleda nakit. Odnela sam mu komplete. Kaže on meni: "Nemoj meni ništa to da pokazuješ, idi kod mene kući, nosi sve Ceci." Tako je i bilo. NJihov sin Veljko je bio baš mali. I ja sam sa tim nakitom otišla kod Zvezdinog stadiona. Tamo me je ona primila, bila je potpuno normalna, ljubazna, srdačna. Ušla sam i sela u dnevni boravak, izvadila palete koje sam imala i ona je sve pregledala. Dosta toga je uzela. To nimalo nije bilo jeftino u to vreme - tvrdi Mirjana.

Foto: Jutjub printskrin/Svetlana Ceca Raznatovic

 

NJoj veoma smeta što godinama sluša razne spekulacije o Cecinom nakitu.

- Želim da skinem nedoumicu i da ženu više ne napadaju da je taj nakit Arkanovo ratno profiterstvo. Pojedinci su dali sebi za pravo da pričaju svašta sada kada on nije među nama. Stojim iza svojih reči, prošlo je mnogo godina, a sigurna sam da se i ona seća. Ta fama oko toga je nepravedna. Ne znam ko nju ima pravo da osuđuje, ona je sve to od mene kupila i ne postoji nikakva pljačka. Svi kompleti su delovali impozantno i vrlo efektno, kao da su pravi. Ceca je divna žena, normalna, kvalitetna, prijatna, koja ume da se ponaša sa ljudima. Nisam u kontaktu sa njom, niti više prodajem takav nakit, dugo sam se premišljala da li da ovako javno govorim. Eto, sada neka svi znaju da je ona čista kao suza i da niko ne može ništa da joj kaže. Sve te priče su bile laži i spekulacije koje takva žena, koja je prošla golgotu, nije zaslužila - zaključuje ona.

Foto: ATA images

 

Ceca se nije oglašavala na ove tvrdnje: 

Lažni svedoci i lažne priče

U novinama su se više puta pojavljivale tvrdnje rođaka preminule devojke, ali ih niko nije dao pod svojim imenom. Takođe, nikada nije ni navedeno ime osobe od koje je "Ražnatović nasilno uzeo" nakit, niti je poznato gde se to tačno desilo. Pojedinci na društvenim mrežama pišu da se događaj navodno desio u okolini Janje, drugi tvrde da je to bilo u Bijeljini, a ima i onih koji su "sigurni" da se sve desilo u Erdutu.

Očigledno, reč je o lažnoj informaciji, što smo sad i dokazali svedočenjem Mirjane Milosavljević.

(Stars)

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".