Cena svakodnevnih tezgi je ''skočila'' a novogodišnje će biti čak i skuplje. Izvori bliski estradi izjavili su ovo za medije, a potražnja uprkos cenama je velika. Honorari koje će dobiti pevači je paprena. 

Saša Matić je vrlo brzo dogovorio novogodišnju tezgu u Beču. Prošlogodišnja suma koju je zaradio prošle godine, bila je 50.000 evra, a ove godine će biti deset hiljada veća. 

Foto: ATA images

 

Aca Lukas je do kraja godine zakazao velik broj nastupa,a jedan od glavnih jeste  u beogradskoj areni. Ovu godinu će uspešno zaključiti novogodišnjim koncertom u jednom luksuznom prestoničkom hotelu za 80.000 evra.

Foto: Petar Milošević

 

Izvor blizak estradnim vodama, izjavio je da je Aco Pejović završava pregovore za doček koji će naplatiti ove godine 80.000 evra.

Foto: Igor Marinković

 

Nataša Bekvalac pre četiri dana se vratila sa američke turneje, te verovatno zato nije još precizirala mesto nastupa, ali kako smo saznali od izvora bliskog pevačici posle 31. decembra biće teža za 40.000 evra.

Foto: ATA images

 

I Aleksandra Prijović prati trend sa cenama, pa je vrednost njenog pojavljivanja u prazničnoj noći ove godine skočila na 40.000 evra.

Foto: ATA images

 

Milica Todorović rezervisala je mesto u jednom poznatom klubu u Štutgartu, a zaradiće 25.000 evra za veče.

Foto: V. Danilov

 

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ostaje na prvom mestu kada je u pitanju zarada. Prema informacijama, pevačica će i ove godine, kada bude zakazala koncert za doček, naplatiti angažman u visini od čak 100.000 evra, prenosi "Pinkov" portal

Foto: Igor Marinković

 

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Mile Kitić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".