Marina Tucaković je svoje poslednje dane provela u KBC "Dragiša Mišović", gde je prebačena pošto joj je bilo pozlilo. Bila je i na respiratoru, zbog koronavirusa. Na samom početku 2018, inače, dijagnostikovan joj je maligni tumor dojke, posle čega je ubrzo i operisana. Iako se lavovski borila za život, nažalost je izgubila bitku. 

Koliko Marina nedostaje mnogim kolegama, svedoči i izjava Svetlane Cece Ražnatović, koja i nakon godinu dana ne može da se pomiri sa činjenicom da njene velike prijateljice više nema.

Foto: V. Danilov

 

 

– Nije samo nenadoknadiv gubitak za naš posao, već i odlazak jednog dobrog čoveka i jedne čiste duše. Meni je bila velika podrška i u privatnom i u poslovnom smislu, napravila mi je antologijske pesme, rekla je Ceca za "Objektiv" i dodala:

– Imala sam četiri albuma kada sam došla u njihov dom, ali su Futa i Marina sve nadalje promenili u energetskom smislu, kao i poruke koje će moje pesme poslati. Za 34 godine nikada nisam čula da neko piše na takav način, a pesme koje je napisala za mene ostaće dugo i iza mene i iza nje.

Ceca priznaje da se često seti svoje dugogodišnje saradnice i prijateljice.

– Često je se setim. Za ovih godinu dana otkako je nema nijedna pesma nije došla do mene, a da je makar približna onom što je Marina stvarala. Bila je vanserijski talenat koji se rađa samo jednom – zaključila je Ceca.

BONUS VIDEO:

Ceca stigla na sahranu Marine Tucaković

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".