Marija Šerifović poznata je po svojoj iskrenosti i nema dlake na jeziku. 

Pevačica je godinama na sceni i sagradila je zavidnu karijeru, a oni koji su bili sa njom u komunikaciji i sarađivali, znaju da je vrlo odgovorna prema poslu i da je pravi profecionalac.  

Ona je izjavila da moramo znati kada je vreme za promene, a kod nje je upravo to vreme došlo, pa se zbog toga oglasila na svom Instagram profilu: 

Foto: Printskrin/Instagram/serifovic

 

- Nove obaveze i ciljevi zahtevaju brojne promene. Kao i u svakom odnosu, pa i u profesionalnom, putevi se razilaze. Želim da vas obavestim da posle šest godina uspešne saradnje nastavljam svoj profesionalni put sa novim saradncima a pre svega menadžmentom. Novi ciljevi i izazovi su pred svima nama, a ja ovom prilikom želim da se zahvalim Bošku na bezrezervnoj podršci i saradnji koju smo imali u godinama iza nas -napisala je Marija.

Posle ove napisala je još jednu objavu kojoj se obradovala publika: 

- E, da još jednom Braco dobro došao. Mislim da nisi ni svestan šta te očekuje. Kakva zabavica…Daleko važnija informacija je da se od danas radi na mojim novim pesmama - zaključila je Marija.

Takođe se dotakla snimanja nove sezone  ''Zvezde Granda'' i otkrila da i tu spremaju iznenađenja. Pozvala je publiku da bude uz nju kao do sad.  

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".