Марија Шерифовић позната је по својој искрености и нема длаке на језику. 

Певачица је годинама на сцени и саградила је завидну каријеру, а они који су били са њом у комуникацији и сарађивали, знају да је врло одговорна према послу и да је прави профеционалац.  

Она је изјавила да морамо знати када је време за промене, а код ње је управо то време дошло, па се због тога огласила на свом Инстаграм профилу: 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/serifovic

 

- Нове обавезе и циљеви захтевају бројне промене. Као и у сваком односу, па и у професионалном, путеви се разилазе. Желим да вас обавестим да после шест година успешне сарадње настављам свој професионални пут са новим сараднцима а пре свега менаџментом. Нови циљеви и изазови су пред свима нама, а ја овом приликом желим да се захвалим Бошку на безрезервној подршци и сарадњи коју смо имали у годинама иза нас -написала је Марија.

После ове написала је још једну објаву којој се обрадовала публика: 

- Е, да још једном Брацо добро дошао. Мислим да ниси ни свестан шта те очекује. Каква забавица…Далеко важнија информација је да се од данас ради на мојим новим песмама - закључила је Марија.

Такође се дотакла снимања нове сезоне  ''Звезде Гранда'' и открила да и ту спремају изненађења. Позвала је публику да буде уз њу као до сад.  

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".