Marina je izgubila bitku protiv teške i duge bolesti. 

 Danas se napunilo godinu dana od smrti Marine Tucaković.Očekuje se da grob danas obiđu njeni najbliži, prijatelji i saradnici. Trenutno na Novom groblju nikog nema.  

Foto: Petar Milošević

 

Međutim, jedan detalj pokazuje da je ipak neko u ranim jutarnjim časovima bio na Marininom grobu. Spuštena je crvena ruža koja simboliše ljubav koju osećamo prema nekome ili čak hrabrost osobe kojoj smo želeli da je poklonimo.

Ovaj znak pokazuje da je reč o osobi koja je bila bliska sa Marinom. 

Foto: ATA Images

 

Marina Tucaković je svoje poslednje dane provela u KBC "Dragiša Mišović", gde je prebačena pošto joj je bilo pozlilo. Bila je i na respiratoru, zbog koronavirusa. Na samom početku 2018, inače, dijagnostikovan joj je maligni tumor dojke, posle čega je ubrzo i operisana. Iako se lavovski borila za život, nažalost je izgubila bitku.  

Rođena je u Beogradu 1953. godine, a karijeru je započela pišući pesme za grupu "Zana". Sarađivala je sa velikim brojem najpoznatijih izvođača sa ovih prostora, poput Zdravka Čolića, DŽeja Ramadanovskog, Tošeta Proeskog, Svetlane Cene Ražnatović, Željka Samardžića, Dragane Mirković i mnogih drugih.

(Srbija danas)

BONUS GALERIJA: Ipče Ahmedovski - Mali Rambo i veliki pevač koga smo prerano izgubili

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".