- Nakon teške odluke da napustim sa decom svoj rodni grad, informacija o imenovanju na poziciju pomoćnika ministra obrazovanja je došla kao prva lepa vest u našim životima - napisala je Elma Elfić, druga supruga pokojnog muftije i narodnog poslanika u Skupštini Srbije Muamera Zukorlića, na svom Instagram profilu i dodala:

- Raduje me činjenica da ću u narednom periodu nastaviti da radim sa timom ljudi sa kojima sam u prethodnom mandatu ostvarila divnu saradnju, komunikaciju i profesionalni odnos.

 

 

- Rahmetli muftija mi je u zadnjoj godini svoga života dao dva važna zadatka: predložio me je, a nakon toga sam i izabrana za predsjednicu Univerziteta i time postala prvi njegov saradnik kojem je za života u potpunosti ustupio rukovođenje tom ustanovom.

- Znam da bi danas bio ponosan, jer sam ostvarila njegov dugogodišnji san i doprinela razvoju Univerziteta u zemlji i svetu. Drugi zadatak je svakako imenovanje na poziciju pomoćnika ministra, te sama činjenica da i dalje ostajem na toj poziciji govori da sam i taj amanet uspešno ponela, zaključila je Elfićeva.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".