Supruga Nikole Koje je privukla medijsko interesovanje 2007. godine nakon stupanja u prak sa slavnim glumcem. Tih dana o lepoj Sarajki pričalo se samo u superlativu, mada se nije mnogo toga znalo. Atraktivna Aleksandra tada se još uvek prezivala Đurić, gradila je karijeru manekenke, a publika ju je zapamtila kao lepoticu iz spota Zdravka Čolića '' Moja draga''> Manje-više to je otprlike sve što se o glumčevoj izabranici moglo doznati, a do dan-danas njena tajanstvenost i želja da intimu sačuva nisu se mnogo korigovali.

Foto: Printskrin/Jutjub/Na eks

 

Glumac takođe nije sklon eksponiranju. Aleksandra i on uživaju u skladnom brakju već 15 godina. Roditeljska uloga dodatno je pooštrila njihove kriterijume kada je reč o čuvanju privatnosti, te sve do skoro nismo mogli videti kako Nikoline naslednice izgledaju, a ni da li se i koliko Aleksandra promenila.

Posle nekoliko  godina, lepa Aleksandra je za potrebe reklame u kojoj je učestvovao i Koja ponovo stala pred kamere, a tu se moglo videti da je lepotu sačuvala, te da joj godine i iskustvo nisu mnogo naškodili.

Ona inspiraciju crtpi iz porodice, a Nikola je o njoj govorio ovako: 

- Moja Aleksandra, moj ceo svet, ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dala. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moja žena čini me najsrećnijom osobom na svetu.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Živopisne fotke sa snimanja filma ''Munje'', kao i sa koncertnih promocija

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".