Супруга Николе Које је привукла медијско интересовање 2007. године након ступања у прак са славним глумцем. Тих дана о лепој Сарајки причало се само у суперлативу, мада се није много тога знало. Атрактивна Александра тада се још увек презивала Ђурић, градила је каријеру манекенке, а публика ју је запамтила као лепотицу из спота Здравка Чолића '' Моја драга''> Мање-више то је отпрлике све што се о глумчевој изабраници могло дознати, а до дан-данас њена тајанственост и жеља да интиму сачува нису се много кориговали.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/На екс

 

Глумац такође није склон експонирању. Александра и он уживају у складном бракју већ 15 година. Родитељска улога додатно је пооштрила њихове критеријуме када је реч о чувању приватности, те све до скоро нисмо могли видети како Николине наследнице изгледају, а ни да ли се и колико Александра променила.

После неколико  година, лепа Александра је за потребе рекламе у којој је учествовао и Која поново стала пред камере, а ту се могло видети да је лепоту сачувала, те да јој године и искуство нису много нашкодили.

Она инспирацију цртпи из породице, а Никола је о њој говорио овако: 

- Моја Александра, мој цео свет, ништа на овом свету не може бити тако лепо као оно што си ми дала. Твоја љубав је у мој живот унела светлост и сама помисао да си моја жена чини ме најсрећнијом особом на свету.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Живописне фотке са снимања филма ''Муње'', као и са концертних промоција

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".