Kako je Jovana priznala, davno je bila ljubavnica, ali sada nije na njihovoj strani. Ona je dodala i da zna mnoge ljubavnice poznatih ličnosti.

- Retko postoji neka devojka koja u nekom momemtu svog života nije bila sa zauzetim muškarcem. Nekada, i ja sam bila, ali sada nikada više. To je bilo kad si devojka, završiš fakultet i ne možeš da proceniš šta je za tebe, a šta ne. Važno je da devojka izvuče pouku iz svega toga, i da li želiš da budeš glavna ili sporedna uloga. Mislim da nijedna ne želi da bude ljubavnica, i to nijedna žena ne treba sebi da dopusti - kaže Jovana, pa dodaje:

- Ja ljubavnice ne diram, ja im dođem kao sabirni centar. Znam tačno ko je kome ljubavnica, samo što ćutim. Ja sve znam, ali samo ćutim, veruj mi. Preko pevača, politčara... Stvarno znam, ali ja ćutim, moram da im pomognem da ih ne uhvate u laži. Ja sam brat, ja sam drug - priča voditeljka kroz smeh.

Foto: TV Pink printskrin

 

Jovana se dotakla i ljubavnica pevača, koje su bile u njenoj emisiji.

- Ja ne ćutim kad vidim da je neko beskrupulozan, kad je muškarac beskrupulozan prema ženi, tad ne ćutim. Dovela sam ljubavnice u emisiju, ali one nisu klasične ljubavnice, one su majke deteta tog pevača i javne ličnosti. Nije isto kad je neko samo ljubavnica i kad je neko majka nečijeg deteta, a taj neće da prizna to dete. Meni je to nemoralno od strane tog muškarca, jer znao je da uživa sa tom ženom - kaže Jeremićeva.

- Kebina ljubavnica je imala ispovest kod mene, pričali smo i o ljubavnici Miroslava Ilića, a i ljubavnica Halida Muslimovića. NJu sam odložila, trebalo je da se uključi, ali Halidu sledi ta porcija vrlo brzo. Ali ja tu ništa nisam kriva, ja samo ono što saznam, objavim. Hallid je tukao ženu, mora da izađe da priča, jer ju je tukao. Da ju je milovao i da joj je davao lovu kako se daje ljubavnicama, ne bih reč rekla, ali pošto je maltretirao ženu, moram da pričam o tome. Drugo, Keba je bio sa tom ženom, nije hteo da prizna to dete, odugovlačio je to suđenje, žena je morala da ide u Strazbur da istera pravdu, molim lepo, mora da priča.

Foto: V. Danilov

 

 

Voditeljka je otkrila i da nema prijatelja sa estrade, jer, kako kaže, ne voli interesna prijateljstva.

- Ja se ne družim sa ljudima sa estrade, jer ja sam novinar i voditelj, i u svakom momentu imam pravo da objavim šta ja mislim da treba. Oni ne mogu da budu moje društvo, kraj priče. Ja se ne družim sa ljudima od kojih nemam interes i to je karakteristično za mene, ne volim interesna prijateljstva. Kako da se družim sa ljudima sa estrade, a onda sutra moram da objavim nešto što ne ide njima u prilog - priča Jovana, pa nastavlja:

- Mene niko nema razloga da se plaši, ako su moralni. Ja kažnjavam isključivo nemoralnost, meni je moralni kodeks jako važan. Radom u novinarstu sam prošla i kroz ulicu, pa pored pravnog fakulteta, imam i ulične i kafanske fakultete. Sve je u životu moguće, sve u životu je relativno, ali najvažnije je biti čovek u svakom momentu i svakoj prilici - zaključuje Jeremićeva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

(pink.rs)