Како је Јована признала, давно је била љубавница, али сада није на њиховој страни. Она је додала и да зна многе љубавнице познатих личности.

- Ретко постоји нека девојка која у неком момемту свог живота није била са заузетим мушкарцем. Некада, и ја сам била, али сада никада више. То је било кад си девојка, завршиш факултет и не можеш да процениш шта је за тебе, а шта не. Важно је да девојка извуче поуку из свега тога, и да ли желиш да будеш главна или споредна улога. Мислим да ниједна не жели да буде љубавница, и то ниједна жена не треба себи да допусти - каже Јована, па додаје:

- Ја љубавнице не дирам, ја им дођем као сабирни центар. Знам тачно ко је коме љубавница, само што ћутим. Ја све знам, али само ћутим, веруј ми. Преко певача, политчара... Стварно знам, али ја ћутим, морам да им помогнем да их не ухвате у лажи. Ја сам брат, ја сам друг - прича водитељка кроз смех.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Јована се дотакла и љубавница певача, које су биле у њеној емисији.

- Ја не ћутим кад видим да је неко бескрупулозан, кад је мушкарац бескрупулозан према жени, тад не ћутим. Довела сам љубавнице у емисију, али оне нису класичне љубавнице, оне су мајке детета тог певача и јавне личности. Није исто кад је неко само љубавница и кад је неко мајка нечијег детета, а тај неће да призна то дете. Мени је то неморално од стране тог мушкарца, јер знао је да ужива са том женом - каже Јеремићева.

- Кебина љубавница је имала исповест код мене, причали смо и о љубавници Мирослава Илића, а и љубавница Халида Муслимовића. Њу сам одложила, требало је да се укључи, али Халиду следи та порција врло брзо. Али ја ту ништа нисам крива, ја само оно што сазнам, објавим. Халлид је тукао жену, мора да изађе да прича, јер ју је тукао. Да ју је миловао и да јој је давао лову како се даје љубавницама, не бих реч рекла, али пошто је малтретирао жену, морам да причам о томе. Друго, Кеба је био са том женом, није хтео да призна то дете, одуговлачио је то суђење, жена је морала да иде у Стразбур да истера правду, молим лепо, мора да прича.

Фото: В. Данилов

 

 

Водитељка је открила и да нема пријатеља са естраде, јер, како каже, не воли интересна пријатељства.

- Ја се не дружим са људима са естраде, јер ја сам новинар и водитељ, и у сваком моменту имам право да објавим шта ја мислим да треба. Они не могу да буду моје друштво, крај приче. Ја се не дружим са људима од којих немам интерес и то је карактеристично за мене, не волим интересна пријатељства. Како да се дружим са људима са естраде, а онда сутра морам да објавим нешто што не иде њима у прилог - прича Јована, па наставља:

- Мене нико нема разлога да се плаши, ако су морални. Ја кажњавам искључиво неморалност, мени је морални кодекс јако важан. Радом у новинарсту сам прошла и кроз улицу, па поред правног факултета, имам и уличне и кафанске факултете. Све је у животу могуће, све у животу је релативно, али најважније је бити човек у сваком моменту и свакој прилици - закључује Јеремићева у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

(пинк.рс)