"Колинда Грабар Китаровић, то смо установили читајући коментаре, има целу војску обожаватеља и у Афроазији, те Зyмер Смаили пише: 'Благо Хрватској што те има' (откуд само зна???); Фреја Факја пише: 'Мy фавоурите'", иронично кажу из "24сата" о фотографијама са мора које њихова председница овог лета качила на друштвеним мрежама. 

Серија фотогртафија изазвала је делиријум обожаватеља, веле колеге из суседства, а један тврди како се Колинда "одмара од размишљања", док је други позива да се врати, и то "чим пре“.

Сyед Касид Јан кратко је написао: "Со аттрацтиве“, док Григол Немсадзе отворено ласка "Yоу аре со нице мадам". Прелиставање наводних ботовских коментара Хрвати завршавају речима извесне Зика Зике:

– Лепша од Џулије Робертс!

Уколико ово нису ботови, наводи "24сата.хр", Колинда Грабар Китаровић може, не успе ли након одмора од размишљања да заседне на чело НАТО-а, мирне душе да објави кандидатуру за Покрет несврстаних.

"Већина обожаватеља је отуда, мада ни у Хрватској не недостаје љубитеља лика и дела", закључује се у тексту.

А где је супруг Јаков?

"На споменутим фотографијама Колинда је виткија но икад.

Њеног супруга Јакова нема. А можда ни не треба – бивша председница хтела је да засија у пуном сјају, и то јој је, како видимо, и успело", завршава "24сата.хр" своју анализу фотографија са мора.

БОНУС ВИДЕО:

Вучић и Абазовић на винској смотри и виц о Црногорцима (ВИДЕО)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".