Na društvenim mrežama objavljen je snimak sa sigurnosne kamere jedne kuće u Ohaju na kojem se vidi kako muškarac puca i ubija bivšeg dečka svoje ćerke Alison koji je pokušao nasilno da uđe u porodičnu kuću. 

Kako navode mediji, DŽejms Rejl (22) pojavio se na tremu kuće svoje bivše devojke i pokušao je da provali u nju godinu i po dana nakon što su raskinuli. 

Kamera na vratima snimila je mladića u tamnoj dukserici na zakopčavanje i sa bejzbol kačketom na glavi koji pokušaja da nasilno uđe u kuću.

Sa druge strane vrata, stajao je otac DŽejmsove bivše devojke i čuje se kako upozorava mladića da je naoružan. Ipak, mladić to zanemaruje i nastavlja da se trudi da uđe u kuću.

Kako se na snimku vidi, u tom trenutku Alisonin otac ispaljuje tri metka u njega i mladić se ruši iza ugla kuće. Prema pisanju medija, DŽejms je pogođen u levo i desno rame, kao i u leđa.

Velika porota Okružnog suda Šelbi odlučila je da ne tereti oca na osnovu zakona Ohaja "Ostani na svom mestu" koji dozvoljava vlasnicima imanja da koriste smrtonosnu silu kada im neko predstavlja pretnju. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".