На друштвеним мрежама објављен је снимак са сигурносне камере једне куће у Охају на којем се види како мушкарац пуца и убија бившег дечка своје ћерке Алисон који је покушао насилно да уђе у породичну кућу. 

Како наводе медији, Џејмс Рејл (22) појавио се на трему куће своје бивше девојке и покушао је да провали у њу годину и по дана након што су раскинули. 

Камера на вратима снимила је младића у тамној дуксерици на закопчавање и са бејзбол качкетом на глави који покушаја да насилно уђе у кућу.

Са друге стране врата, стајао је отац Џејмсове бивше девојке и чује се како упозорава младића да је наоружан. Ипак, младић то занемарује и наставља да се труди да уђе у кућу.

Како се на снимку види, у том тренутку Алисонин отац испаљује три метка у њега и младић се руши иза угла куће. Према писању медија, Џејмс је погођен у лево и десно раме, као и у леђа.

Велика порота Окружног суда Шелби одлучила је да не терети оца на основу закона Охаја "Остани на свом месту" који дозвољава власницима имања да користе смртоносну силу када им неко представља претњу. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".