Iako se 19-godišnji Tunižanin Hanibal Medžbri povezivao s prelaskom u Andoru čiji je vlasnik Đerar Pike, na kraju je ostao u Engleskoj.

Naime, ovaj mladi veznjak na otišao je na pozajmicu u Birmingem gde će provesti ovu sezonu, a način na koji ga je novi klub predstavio oduševio je sve.

Video objavljen na zvaničnom Tviter profuli Birmingema inspirisan je scenom iz filma 'Kad jaganjci utihnu' iz 1991. godine, u kojem fiktivni negativac Hanibal Lektor iz strogo čuvanog zatvora pomaže agentu FBI Klaris Sterling da uhvati serijskog ubicu.

Ali, s obzirom na to da je film star više od tri decenije, mnogi navijači nisu upoznati s referencom koju je klub pokušavao da napravi umetanjem veznog igrača umesto negativca.

Pogledajte o čemu se radi. Genijalno, zar ne?

Inače, Medžbri pored pasoša Tunisa poseduje i francuske papire, a upravo u Francuskoj je i počeo karijeru i to u Parisu, te igrao još za ACBB i Monakao, naravno, sve u omladinskim pogonima.

Kao 16-godišnjak stiže u Mančeste junajted u augustu 2019. godine za deset miliona eura.

Iako je bio mladi reprezentativac Francuske, odnosno igrao za U16 i U17 selekcije ove države, na kraju je srce odabralo Tunis za koji je već upisao 16 nastupa.

BONUS VIDEO:

(sportsport.ba)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".