Prema prijavi njene sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka.

Severina je, inače, donedavno bila u odličnim odnosima sa svojom rođenom sestrom Marijanom, ali se poslednjih meseci to promenilo.

Prema pisanju medija, Severinina i Marijana majka Ana imala je zdravstvenih problema, pa je sve više vremena provodila sa pevačicom u njenom domu. Međutim, Sevina sestra Marijana navodno se poverila bližnjima da nikako ne može da uspostavi kontakt sa majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema, i to sve zbog Vučkovićeve. 

Foto: Printskrin/Instagram

 

Prema Marijaninim tvrdnjama, Severina se mešala u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih meseci. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata sa majčinim zdravstvenim stanjem, a pevačicu krivi i za narušene odnose s ćerkom Mijom Popović. Severinina nećaka stanovala je tokom studija u pevačicinom stanu, a pošto se udala i dobila dete.

Do samo pre nekoliko godina Seve i Marijana imale su idealne odnose. Marijana se nije libila da brani sestru u javnosti kad se pevačica upustila u bitku za dete koje ima s bivšim partnerom Milanom Popovićem i bila je podrška mlađoj sestri. Govorila je i da joj pomaže u brizi oko deteta, a dok je dete s ocem provodilo praznike u Beogradu, Marijana je htela da mu jednom odnese poklone. Popović joj je, tvrdila je Marijana, branio da se druži s nećakom, a ona je mlađoj sestri Severini i dalje čuvala leđa.

- Kad god mogu, spojim nekoliko dana i dođem u Hrvatsku, ali poslednjih godina zbog obaveza i posla nisam uvek u prilici i zbog toga iskreno žalim - govorila je svojevremeno Sevina starija sestra Marijana Vučković Popović.

Foto: ATA images

 

To da su odnosi između njih dve nekada bili idilično govori i činjenica da je Marijana sve vreme branila sestru i osuđivala Milana Popovića tokom borbe za starateljstvo nad malenim Aleksandrom.

- Ne govori mnogo i ne pokazuje previše jer pazi da se to ne odrazi na Aleksandrova osećanja prema ocu. Snagu crpi verovatno iz svojih osećanja koja neizmerno poklanja svom sinu i u borbi da se izbori sama za svoje dete kao svaka majka. To što Milan izjavljuje koliko je svojih para dao u ljubavnom zanosu, maloj iskri o kojoj govori akademik Vladeta Jerotić, on je to dao zato što je hteo. Mislim da je imao predrasude o Severini na samom početku veze čitajući razne tabloide, a kad je uspeo da upozna dalmatinski orah, lepo oblikovan morem i burom, tada je verovatno shvatio da se ljubav ne kupuje, ali je bilo kasno - rekla je ona svojevremeno za Blic.

I dok su svi pričali kako je Severinin brak sa Igorom Kojićem samo marketinški trik, Marijana je branila njihovu ljubav.

- Do sada nisam videla u svojoj okolini da je ljubav između žene i muškarca bila marketinški trik. Moja socijalna inteligencija mi ne dozvoljava da tako razmišljam i to ne prihvatam kao stav ovog naopakog društva u kojem živimo. Podsetiću vas na reći našeg divnog prosvetitelja akademika Vladete Jerotića, koji kaže: 'Bog je dao muškarca i ženu da se dopunjuju, ne da se svađaju. Zaljubljenost je osećanje viđenja Boga u drugoj osobi. Ako u braku ljubav ne preraste u ljubav, može se izvrgnuti u mržnju'. Ne gledam na Igora kao na nekoga ko treba da mi se dopadne više ili manje kao zet, gledam da moju pažnju imaju oni koji hrabro stoje uz moju sestru želeći da sa njom podele život. Ako se Igor dokaže u svom nastojanju i ljubavi, imaće sve moje poštovanje i podršku u potpunosti - pričala je tada Marijana.

- To što je Severina osvojila toliki broj onih koji je vole, govori o njenoj neiscrpnoj energiji da se suprostavi ustaljenim šablonima društva. Zato što razbija nacionalizam i predrasude o kojima nas lažu politika i naši političari. Severina na svom uspehu može zahvaliti samo divnim ljudima koji vole njene opuštene pesme, njenu koketnost na koncertima, ali i snagu da se suprostavi mišljenju i premijera i kardinala na sebi svojstven način. Ne robuje predrasudama ko je kakav, jer smo vaspitane u duhu da nam svaki čovek koji ide u susret nešto donosi, a da li je čovek, pokazaće brzo, kao i svoje namere - istakla je ona tada.

BONUS GALERIJA: Ćerka Nede Ukraden - Jelena Bilbija Minović, lepa, uspešna, majka troje dece

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".