Zbog toga je 2019. godine odlučila da povuče drastičan potez koji će 12-godišnjak sigurno zauvek pamtiti.

Beki je sinu Harliju zaprijetila da će početi da ide s njim u školu ako se njegovo ponašanje ne promeni. Ali, on se na tu pretnju samo nasmejao.

- Sve je počelo prošle godine kada se njegovo ponašanje promenilo, mislim da je to deo odrastanja, ali nepristojnost i nepoštovanje ne mogu da podnesem. Primila sam još jedan poziv zbog njegovog ponašanja. Imao je puno kazni, zabrana izlaženja iz kuće i slično, ali ništa nije pomagalo – ispričala je tada majka.

Nakon što je dobila imejl od profesorke matematike svoga sina, majka se odlučila na drastičan potez, a škola se složila.

Foto: N.Ž.

 

 

U petak u 14 sati pojavila se na času matematike i zajedno sa svojim sinom sedela u klupi.

- Nije imao pojma šta ću učiniti, bilo mu je sigurno neprijatno, predstavila sam se kao njegova majka – rekla je Beki koja osim 12-godišnjaka ima još četvoro dece.

- Mnogi znaju da sam blaga kada je reč o mojoj deci, ali veoma se trudim da ih izvedem na pravi put. Neću tolerisati nepoštovanje žena, a moj najstariji sin je bio nepristojan prema svojim profesorkama. Da mi je samo imati sliku njegovog lica kada sam sela pored njega, bio je toliko crven da se ne može uporediti ni sa čim – kazala je Beki.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".