Због тога је 2019. године одлучила да повуче драстичан потез који ће 12-годишњак сигурно заувек памтити.

Беки је сину Харлију запријетила да ће почети да иде с њим у школу ако се његово понашање не промени. Али, он се на ту претњу само насмејао.

- Све је почело прошле године када се његово понашање променило, мислим да је то део одрастања, али непристојност и непоштовање не могу да поднесем. Примила сам још један позив због његовог понашања. Имао је пуно казни, забрана излажења из куће и слично, али ништа није помагало – испричала је тада мајка.

Након што је добила имејл од професорке математике свога сина, мајка се одлучила на драстичан потез, а школа се сложила.

Фото: Н.Ж.

 

 

У петак у 14 сати појавила се на часу математике и заједно са својим сином седела у клупи.

- Није имао појма шта ћу учинити, било му је сигурно непријатно, представила сам се као његова мајка – рекла је Беки која осим 12-годишњака има још четворо деце.

- Многи знају да сам блага када је реч о мојој деци, али веома се трудим да их изведем на прави пут. Нећу толерисати непоштовање жена, а мој најстарији син је био непристојан према својим професоркама. Да ми је само имати слику његовог лица када сам села поред њега, био је толико црвен да се не може упоредити ни са чим – казала је Беки.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".