Romatični gest odigrao se na Kalemegdanu, gde je i počela njihova ljubav, a najmlađi brat Novaka Đokovića je veridbu držao u strogoj tajnosti, znali su samo članovi porodice i nekoliko prijatelja.

Foto: Printskrin Instagram/saskaveselinov

 

 

Sada je otkriveno i koliko je Đorđe Đoković navodno izdvojio na verenički prsten.

 

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

 

- Iako je bilo pitanje dana kada će se njih dvoje veriti, Đole je želeo da taj korak bude veliko iznenađenje za Sašku. Kada je dobio amin od članova porodice, obavestio je dva najbolja druga i njenu najbolju drugaricu. Odlučio se za intimnu veridbu na Kalemegdanu jer ju je prvi put poljubio upravo na tom mestu na kom ju je verio. Imao je veliku tremu, ali je na kraju sve ispalo kako je zamislio, ispričao je izvor i otkrio dodao:

- Đole je pomoć u odabiru prstena potražio od majke Dijane, da bi posle dva dana većanja i suženog izbora kupio prsten od belog zlata s velikim dijamantom koji je platio 10.000 evra. Želeo je da joj kupi poseban prsten i uspeo je da je oduševi.

Mladi par je veridbu proslavio s prijateljima na splavu, a čestitke su pristizale sa svih strana. Budući da već nekoliko meseci žive zajedno, nema sumnje da će iskoristiti zajedničko vreme da organizuju svoje venčanje iz snova.

(Alo)

BONUS VIDEO:

Devojka Đorđa Đokovica trenira na jahti

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".