Роматични гест одиграо се на Калемегдану, где је и почела њихова љубав, а најмлађи брат Новака Ђоковића је веридбу држао у строгој тајности, знали су само чланови породице и неколико пријатеља.

Фото: Принтскрин Инстаграм/saskaveselinov

 

 

Сада је откривено и колико је Ђорђе Ђоковић наводно издвојио на веренички прстен.

 

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

 

- Иако је било питање дана када ће се њих двоје верити, Ђоле је желео да тај корак буде велико изненађење за Сашку. Када је добио амин од чланова породице, обавестио је два најбоља друга и њену најбољу другарицу. Одлучио се за интимну веридбу на Калемегдану јер ју је први пут пољубио управо на том месту на ком ју је верио. Имао је велику трему, али је на крају све испало како је замислио, испричао је извор и открио додао:

- Ђоле је помоћ у одабиру прстена потражио од мајке Дијане, да би после два дана већања и суженог избора купио прстен од белог злата с великим дијамантом који је платио 10.000 евра. Желео је да јој купи посебан прстен и успео је да је одушеви.

Млади пар је веридбу прославио с пријатељима на сплаву, а честитке су пристизале са свих страна. Будући да већ неколико месеци живе заједно, нема сумње да ће искористити заједничко време да организују своје венчање из снова.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Девојка Ђорђа Ђоковица тренира на јахти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".