Na Instagram stranici ''Estradni muzički vremeplov'' kruži fotografija stara pre trideset godina. Popularna pevačica je u to vreme nosila popularni mini val, kao i većina pevačica tog doba. Svetlana je tada još uvek nosila devojačko prezime Veličković, a u crnoj i uskoj haljini na bretele, izgledala je veoma atraktivno.

FOTO: Printskrin/Instagram/ estradni muzicki vremeplov

 

Ovo je sasvim prirodno izdanje najpopularnije pevačice ako uzmemo u obzira da tada nije imala silikone. 

Svetlanu smo mogli videti sa afro frizurom i u jednoj emisiji. 

Foto:ATA images

 

Da li su vreme i uspeh uticali na karakter pevačice možemo da vidimo izjave čuvenog harmonikaša Mirka Kodića u kojoj stoji da nema kontakt sa pevačicom kojoj je komponovao prve hitove.

-Ona nije više cvetak, ali ovde negde u meni će uvek ostati cvetak. Ja sam imao taj slučaj da sam je našao i iskomponovao taj 'Cvetak zanovetak' i 'Lepotan' gde je zasijala. To je moj veliki uspeh. Šta je ona posle uradila njena je stvar. Danas nemamo odnos. Viđamo se na aerodromu neki put sa ćao, ćao. Videli smo se na snimanju jedne televizijske emisije gde sam je pitao što se ne javlja, a ona mi je rekla da nema vremena. Možda ona stvarno nema vremena da me pozove na kafu- priznaje on za Kurir.

BONUS GALERIJA: Momčilo Bajagić Bajaga - retrospektiva karijere

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".