Pevačica Vanja Mijatović i njen dugogodišnji emotivni partner Aleksandar Mandžukić odlučili su da svoju vezu pretoče u brak.

Vanja je otkrila da je konačno došao trenutak da krenu i korak dalje, a otkrila je i kada i gde će biti upriličeno svadbeno venčanje. 

 

- Već smo bukirali prostor, muziku, ima tu još detalja. 12. oktobra je svadba, Bože zdravlja, ako se nešto ne desi. Sviraće Ivan Radovanović, njegov orkestar, Joca Stefanović, Ivan Bojanović - rekla je Vanja Mijatović za medije.

NJihova ljubav traje dugo, a godinu dana od početka veze Vanja je od dečka dobila verenički prsten. On ju je iznenadio poklonom dok je orkestar svirao njenu omiljenu grčku pesmu. 

Foto: ATA images

 

 

- Nama je juče bila godišnjica i tim povodom smo otišli u grčki restoran da ručamo. On mi je prvo dao jedan poklon. Rekao mi je da zatvorim oči. Ja sam pomislila da je verenički prsten. Ličilo mi je da je to, pošto sam taj dan bila sva u belom, a ja sam inače ljubitelj crne boje. Otvorila sam oči i videla narukvicu i krunu. I ja kažem: "Aha, nije to, prevario me osećaj". Međutim, on mi je rekao ponovo da zatvorim oci. Ja otvorila oči, videla prsten. Bilo je baš lepo. Pošto je tu bila neka uživo muzika otpevala sam mu deo pesme - rekla je Vanja nakon veridbe.

 

 

Da podsetimo, ona je imala jedan veoma težak period, kada je doživela saobraćajnu nesreću, koja je potpuno poremetila sve njene planove i tokove života.

Ipak, posle svake tuge često dođe sunce, a izgleda da je njeno ponovo zasijalo.

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".