Певачица Вања Мијатовић и њен дугогодишњи емотивни партнер Александар Манџукић одлучили су да своју везу преточе у брак.

Вања је открила да је коначно дошао тренутак да крену и корак даље, а открила је и када и где ће бити уприличено свадбено венчање. 

 

- Већ смо букирали простор, музику, има ту још детаља. 12. октобра је свадба, Боже здравља, ако се нешто не деси. Свираће Иван Радовановић, његов оркестар, Јоца Стефановић, Иван Бојановић - рекла је Вања Мијатовић за медије.

Њихова љубав траје дуго, а годину дана од почетка везе Вања је од дечка добила веренички прстен. Он ју је изненадио поклоном док је оркестар свирао њену омиљену грчку песму. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Нама је јуче била годишњица и тим поводом смо отишли у грчки ресторан да ручамо. Он ми је прво дао један поклон. Рекао ми је да затворим очи. Ја сам помислила да је веренички прстен. Личило ми је да је то, пошто сам тај дан била сва у белом, а ја сам иначе љубитељ црне боје. Отворила сам очи и видела наруквицу и круну. И ја кажем: "Аха, није то, преварио ме осећај". Међутим, он ми је рекао поново да затворим оци. Ја отворила очи, видела прстен. Било је баш лепо. Пошто је ту била нека уживо музика отпевала сам му део песме - рекла је Вања након веридбе.

 

 

Да подсетимо, она је имала један веома тежак период, када је доживела саобраћајну несрећу, која је потпуно пореметила све њене планове и токове живота.

Ипак, после сваке туге често дође сунце, а изгледа да је њено поново засијало.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".