Glumica Vanesa Ojdanić jedna je od omiljenih domaćih glumica koju ćemo uvek pamtiti po njenim ulogama u "Boljem životu", "Žikinoj dinastiji" i "Porodičnom blagu". Ona je uvek glumila neku vrelu damu, te ne čudi da je njena karijera zaista počela u još vrelijim filmovima.

 

Foto: Jutjub printskrin/perlez arhivo

 

 

U "Boljem životu" glumila Majkovićevu, njega je igrao Taško Načić, sekretaricu, u "Porodičnom blagu" imala je ulogu kandidatkinje za kelnericu, dok je u "Žikinoj dinastiji" igrala devojku iz tramvaja koju "love" Žika i Milan.

 

Foto: Jutjub printskrin

 

 

Vesna, koja je rođena 3. jula 1958 godine, svoju karijeru započela je uz poneki film za odrasle, ali pod različitim pseudonimima. NJena porno karijera, bila je vezana za Grčku, a publika ju je tada znala pod imenima Vanesa Danić, Vanesa Ozdanić ili Vanesa Damingu, dok su njeni najpopularniji erotski filmovi bili "Erotska strast", "Pohotne perverzije" i "Moji poljupci".

Foto: Jutjub printskrin/perlez arhivo

 

 

Na filmskom sajtu IMDB, na kojoj se može videti i podatak o filmu "Erotske strasti", koji je snimljen 1981. godine, vidi se da je poslednju ulogu imala 2012. godine u filmu "Klip", a poslednja serija u kojoj je glumila je "Jelena" iz 2005. godine.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "Bolji život"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".