Zadrugarka Miljana Kulić ne smiruje se ni u bolnici nego i tamo pravi rijaliti, pa je tako zavodila doktora i izgovarala rečenice koje nisu primerene, kako bi zamejavala ostale pacijente i pravila se da je duhovita.

Kako otkriva izvor iz Kliničkog centra, nakon što se stanje Miljane Kulić stabilizovano i otkako je van životne opasnosti, ona je odmah krenula oko sebe da stvara šou da bi zabavila prvo sebe, a onda i sve oko sebe.

 

Foto: Instagram printskrin/ marijakulic_mtaz, Shutterstock, Profimedia

 

 

- Čim je došla sebi i, ono što se kaže, stala na svoje noge, Miksi je počela da pravi probleme i ponaša se onako kako se ponašala u svim mogućim rijaliti-programima u kojima je učestvovala poslednjih godina. Od majke Marije i dečka Nenada tražila je cigarete i mobilni telefon, a insistirala je i na hrani i omiljenom gaziranom piću, koje nikako ne bi smela da pije. Kada joj mama i dečko nisu tu, ona nalazi zanimaciju sa sestrama i doktorima, kojima se obraća kao da su i oni deo rijalitija - priča izvor Republike iz bolnice, šokiran da se to stvarno dešava na tako ozbiljnom mestu, ali priznaje da je sve to i smešno:

- Ona je jednom zgodnom doktoru koji je na njenom odeljenju i često je kod nje u viziti počela da se nabacuje i svima je to bilo smešno, pa i njemu. Prvo ga je ošacovala i videla da je lep i zgodan, a onda je bez pardona počela ga muva i da mu se otvoreno nabacuje. NJemu je u početku sve bilo simpatično, a onda je Miljana malo preterala - priča izvor.

Iako se sve vreme trudio da shvati njene šale, doktor je ipak na kraju ostao bez teksta.

Foto: Jutjub printskrin/ Republika

 

 

Podsećanja radi, Miljanina majka Marija žalila se na medicinsko osoblje, koje je navodno u šok-sobi tražilo da s Kulićkom napravi selfi, te su ih pojedini, kako je tvrdila, šikanirali i oslovljavali s "ove iz rijalitija", pa je morala da im naglašava da je njena ćerka pacijent, kao i svaki drugi.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".