Međutim, njegovo srce ukrala je jedna posebna devojka zbog koje on sada želi da napusti Austriju, što njegovoj majci Dragani Mirković zadaje velike glavobolje.

Naime, Marko se zaljubio u jednu devojku iz Beograda, te zbog nje želi da se preseli, što je Draganu mnogo uplašilo jer se nikada nije odvajala od sina za njegove 22 godine.

Foto: Printskrin/Instagram/marko.vnm

 

“Marko se mnogo zaljubio. Bio je sa devojkom prvo na moru u Hrvatskoj, a onda su otišli zajedno u Budvu. Kada je Dragani poslao poruku da se neće vraćati u Beč ona je doživela veliki šok. Marko joj je napisao da ostaje na moru do kraja avgusta, a onda će naći stan u Beogradu gde će biti neko vreme. Gaga se odmah uplašila da nije možda našao neko loše društvo, a onda joj je sin objasnio da je sve to zbog nove devojke sa kojom mu je mnogo lepo. Tada joj je pao kamen sa srca”,  otkriva izvor i dodaje:
 

Foto: Printskrin/Instagram/marko.vnm

 

“Dragana još nije upoznala njegovu devojku, pa je zamolila Marka da se što pre vide svi zajedno i on joj je to obećao. Ovih dana treba da se sastanu u Beogradu, a Gaga je već saznala da se njena potencijalna snajka zove Anastasija i da je iz dobre kuće. I ona je završila fakultet kao i Marko, ali se još nije zaposlila. Treba razumeti i Draganu, ona zna da je njen sin dobra prilika jer potiče iz bogate porodice i da ga devojke jure i zbog toga, a ne samo zbog lepote”.

(Paparazzo) 

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuzni bečki dvorac Dragane Mirković

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".