Boško Milošević iz Veternika postavio je na sovm Fejsbuk nalogu objavu u kojoj se navodi da je porodični pas Bea nestao, a da će pronalazaču biti dodeljena vredna nagrada - Boškov BMW.

- Psa sam uzeo đerci, imam dve kćeri i njima sam ga kupio. Rastao sam se od supruge pre tri meseca i ćerka su mi psa ostavile na čuvanje na pet dana i sad imam jako veliki problem zbog psa, deca su jako ljuta na mene - istakao je Boško za Mondo, dodajući da je psa ostavio samog 2-3 sata, kako bi otišao da se videti sa prijateljem.

 

 

- Počelo je grmeti, ona se jako boji grmljavine. Ja sam bio u stanu i ne sećam se uopšte jesam li zatvorio vrata terase, ali kad sam se vratio, ona su bila pritvorena. NJu sam ostavio u stanu, a ja sam otišao do Dunava s prijateljem na kafu i, kad sam se vratio, nije je bilo.

- Terasa je visine šest-sedam metara sigurno i nije mi jasno kako je mogla skočiti s te visine. I kad se šiša, pa se popne na sto, trese se sva, pa mi je to čudno -  ističe on.

 

 

- Pomišljao sam da je možda neko ušao u stan, sve i svašta mi je prolazilo kroz glavu. Ne znam što da radim, kome da se obratim. Lepio sam plakate, vozam se već šesti, sedmi dan, tražeći je, slabo spavam, po dva-tri sata, non-stop idem i tražim psa jer dobijam svakakve dojave.

Potraga za psom prouzrokovala je i probleme sa nadležnim organima.

- Javljali su mi sve i svašta, pa mi je neka žena javila da tu ima neka grupa koja krade pse i tamo sam bio, potom sam dobio ulicu i broj kuće da proverim da li je tu i tamo sam otišao oko ponoći. Znam da nije pristojno i normalno, ali šta da radim. Ti ljudi su zvali policiju.

Ja psa moram naći. Ne znam više šta da radim, gde da idem, kome da se obratim. Bio sam i u azilu u Šangaju da proverim, ni tamo nije bila. Deca su mi rekla da im se ne obraćam dok ne nađem psa, a to boli jako. Ponudio bih ne samo auto već i život svoj, iskreno, jer su deca jako vezana za psa.

 

 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".