Komšije su pronašle devojčicu i ubijenu zmiju od pola metra, pružili su joj prvu pomoć, a posle dolaska hitne pomoći prevezena je u bolnicu. S druge strane, zmiji nije bilo spasa.

Mehmet Ercan, otac devojčice, bio je na poslu kada je njegovu ćerku 10. avgusta ugrizla zmija. Bio je to za njih uobičajen dan, devojčica se igrala u vrtu za kojeg su njeni roditelji smatrali da je siguran. U jednom trenutku do nje je došla zmija, a dete je u neznanju htelo da se poigra sa njom. Zmija ju je nedugo posle toga ugrizla, ali devojčica je pokazala svoju hrabrost i ugrizla je nazad. Ugriz devojčice bio je smrtonosan za zmiju.

- Alah ju je zaštitio, stvarno. Naši susedi su mi rekli da je zmija bila u ruci mog deteta. Igrala se s njom, a nakon što ju je zmija ugrizla moja je devojčica uzvratila ugrizom. NJen ugriz bila je povratna reakcija na ono što je proživela - rekao je otac.

Devojčici su u pomoć, čim su shvatili šta se dogodilo, priskočile komšije, ukazali su joj prvu pomoć, a posle toga je hospitalizovana u dečjoj bolnici Bingol zbog daljeg lečenja.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".