- Veoma teško sam podneo razvod i prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kada smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj… Video sam unapred ceo život sa njom. Zamišljao unuke. I odjednom kraj. Ja sam se bio potpuno izgubio. Nisam znao ni šta ni kako dalje. Molio sam je da sednemo i pričamo i vidimo u čemu je problem… Ma bilo mi je mnogo teško. Čak sam išao kod psihijatra. Tražio sam stručno mišljenje - ispričao je svojevremeno Đole Đogani i dodao:

Foto: D. Mišić

 

 

- Zvao sam i Slađu da zajedno odemo na razgovor da vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: "Ti i treba da ideš kod psihijatra". Jesam jednom uspeo da je odvedem i njoj se to nije dopalo. Ja sam nju u tom periodu razvoda mnogo štedeo i u medijima, i dobio sve po svojim leđima. Jer nisam ja bio taj zbog kojeg se desio razvod nego ona. Bila je mlada i mnogi su je zaveli. Neki ljudi ne mogu da izdrže popularnost i pare, i njih to može da košta života - pričao je Đole.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

- Slađa nije mogla da se snađe sa popularnošću i novcem. Nismo mi imali ništa mnogo, ali uz nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta. On se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. Recimo. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: "Ajde lepo da završimo sa svim tim". Prošao sam kroz velike probleme, ali u glavi sam odlučio da napravim taj rez i mislim da svako ko je u toj situaciji ne treba da produžava agoniju nego da stvar istera na čistac - rekao je Đole koji sada sa Vesnom živi u skladnom braku i ne ponavlja stare greške u partnerskim odnosima.

Foto: Printskrin/Jutjub/Novosti

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".