Među njima je puno pevača i glumaca, koji su zabavljali generacije obožavalaca - spisak je zaista dug. Stoga i nije čudno što po društvenim mrežama počinju da kruže i spiskovi onih koji su nas napustili posle borbe sa opakom bolešću.

No, na jednom takvom spisku koji je osvanuo na Fejsbuku, pojavilo se i ime pevača, koji je, hvala bogu, i dalje živ i zdrav. Reč je o Miroljubu Brzakoviću Brzom.

"Od početka ovog biološkog rata izgubili smo veliki broj poznatih ličnosti", navodi se u ovom postu, a onda sledi spisak, na kojem se među pedesetak osoba, uz DŽeja Ramadanovskog, Nedu Arnerić, Rikija Lugonjića, Predraga Živkovića Tozovca, i mnoge druge, našao i - Brzi.

Ovu objavu komentarisao je i Brzi lično, kojeg, srećom, ova situacija nije preterano pogodila, već ju je iskoristio da se našali.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

- Gospodine, pobrkali ste me sa nekim, mada je sve moguće. Možda imam i svog klona, a da nisam znao - napisao je Brzi uz nekoliko smejućih smajlija.

Inače, Brzi danas nije toliko prisutan u javnosti, kao tokom devedesetih godina prošlog veka, kada je bio na vrhuncu popularnosti.

Ipak, to ne znači da se i dalje ne bavi muzikom. Brzi je u kontaktu sa fanovima putem Fejsbuka, i dalje komponuje i peva, a 2018. godine je izbacio i novu pesmu, "Hoću pesme Tomine".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".