Policija u Kruševcu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetpetogodišnje žene, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo oduzimanje maloletnog lica, potvrđeno je Blicu.

Ona se sumnjiči da je bebu staru 40 dana koju je čuvala izvela u šetnju, ali umesto da je vrati u dogovoreno vreme, odvela ju je u kuću svog momka.

Podsetimo, beba stara mesec i po dana čiji je nestanak prijavila majka, pronađena je danas u naselju Mudrakovac u Kruševcu.

Sve se odigralo jutros kada je dadilja trebalo da vrati bebu u 10 sati, međutim to se nije desilo. Majka je odmah obavestila policiju jer joj se nije javljala ni na telefon ni na poruke.

- Navela je da se pre tri dana dogovorila sa J.J. da joj čuva bebu staru mesec i nekoliko dana. Jutros su se dogovorile da dete iznese u šetnju i da je donese do 11 sati. Međutim, bebisiterka se nije pojavljivala, a pri tom se nije javljala ni na telefon. To je nesrećnu majku uplašilo do te mere da je odmah obavestila policiju - objasnio je sagovornik Kurira.

Kruševačka policija locirala je bebu u Mudrakovcu i to u kući mladića, za koga se veruje da je u vezi sa bebisiterkom.

- J.J. je sa bebom pronađena naselju Mudrakovac u Kruševcu kod njenog bivšeg emotivnog partnera D.S. (40). Beba je vraćena prestravljenoj majci, a J.J. i njenog bivšeg priveli su u policijsku stanicu. Tada je klupko počelo da se odmotava - navodi izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, policija otkriva da su njih dvoje bili u vezi pre devet meseci.

- Vezu su započeli prošle godine, a razišli su se u aprilu. Dok su bili u vezi ona je pre oko devet meseci ostala trudna i imala je spontani pobačaj o kom nije pričala. Danas je odlučila da se pojavi kod dečka i da bebu koju je čuvala predstavi kao njihovo dete - rekao je sagovornik zgranut neverovatnom pričom.

Kako je objasnio, sa druge strane D.S. je rekao da ga je bivša zvala pre tri dana.

- Rekla mu je da dolazi kod njega odnosno da će da svrati sa njihovim detetom - naveo je sagovornik.

Prema prvim informacijama, beba je nepovređena.

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".