Majka je pozvala policiju i prijavila da je pronašla telo ćerke D.K. (36) koja je  u šupi u sklopu dvorišta izvršila samoubistvo vešanjem i da je pronađeno oproštajno pismo na stolu ispred šupe.

Patrola je na mestu prijave pronašla telo pokojne D.K. sa vidnim tragovima usecanja konopca u predelu vrata, čije telo su skinuli njena majka i dečko pre njihovog dolaska.

Kako Informer nezvanično saznaje, D.K. je imala psihičkih problema i nekoliko puta je pokušala da sebi oduzme život trovanjem ranije.

Majka Milena je izjavila da je poslednji put videla oko 22 sati kada je otišla kod komšinice, a kući se vratila oko 23.45 kada je zatekla ćerku obešenu u šupi.

SOS telefon za prevenciju samoubistva

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.

Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".