Melina i Haris sada žive životom iz bajke u raskošnoj vili na Dedinju vrednoj dva miliona evra sa ćerkom Đinom i sinom Kanom.


Ona se prisetila perioda života dok se nije udala za proslavljenog pevača:

Foto: N. Fifić

 

- Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi- rekla je Melina za medije.

Na iznenađenje mnogih, Melina je priznala da se prve tri godine braka borila sa ljubomorom, kao i da je Harisa proganjala i proveravala.

Foto: Petar Milošević

 

- Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga progranjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala - ispričala je ona.

(24sedam)

BONUS VIDEO:
 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".