Bekama su paparaci uhvatili dok se odmarao sedeći na palubi bez majice i u kupaćim gaćama, te je tako pokazao svoje neodoljivo dobro telo.

Iako po sebi ima gomilu tetovaža, njegovi isklesani mišići i te kako su dolazili do izražaja. Posebno u oči upada i njegov preplanuli ten, koji mu baš pristaje.

Foto: Profimedia

 

Par je kasnije snimljen s decom i prijateljima na ručku, gde su vidno bili raspoloženi.

Foto: Profimedia

 

Viktorija je nedavno na svom profilu na Instagramu podelila i njihovu zajedničku fotku na kojoj oboje imaju crvene odevne kombinacije.

Foto: Profimedia

 

Pozirali su nasmejani i zagrljeni, a Viktorija je napisala:

"Izgleda da sam ponovo inspirisala Dejvida Bekama! Meči, meči".

Inače, Dejvid i Viktorija Bekam nedavno su sa svojom porodicom nekoliko dana boravili u Hrvatskoj na ostrvu Lopud pored Dubrovnika, odakle su se potom uputili u Italiju, a sada uživaju u Majamiju.


Bekamovi su iz Hrvatske objavljivali sadržaj s letovanja, a slavni fudbaler je naročito bio oduševljen specijalitetima kojima su ih služili u jednom restoranu.

Pre samog odlaska iz Hrvatske, Dejvid je objavio i još nekoliko kadrova iz Hrvatske u svojim pričama na Instagramu, a snimio je i poznate dubrovačke zidine, koje su ga podsetile na popularnu seriju ''Igra prestola'', koja se snimala u Dubrovniku.

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".