Bernand Frejzer posle duže vremena vratio se na filmsko platno. Godinama ga nije bilo moguće videti na bilo kome blokbasteru, što je 2018. godine objasnio time da je na "crnoj listi Holivuda", čuvenog "DŽordža iz džungle" sada će gledaoci gledati u drami Darena Aronofskog "Whale" ("Kit").

Od ranije nam je poznat iz filmova ''Mumija'' i ''Tarzan'' u  kome je izgledao potpuno drugačije.

Glumac Bernand Frejzer je dobio da igra ulogu gojaznog čoveka koji pokušava da popravi odnos sa svojom 17-godišnjom ćerkom. Prvi kadrovi i transformacija glumca su neverovatni. Ćerka i otac  u filmu su se udaljili posle  njegovog napuštanja porodice zbog svog novog partnera homoseksualca, koji je kasnije umro. Frejzerov lik posle toga počeo je da se prejeda zbog bola i osećaja krivice i doveo se u stanje preterane gojaznosti.

Inače, film će imati svoju premijeru na festivalu u Veneciji ove godine, nakon čega će se prikazivati u bisokopima širom sveta. Sa njim će u filmu igrati i Sejdi Sink koju je publika zavolela u popularnoj seriji "Stranger Things", a za sada su im kritičari izuzetno pozitivno nastrojeni.

-To će biti nešto što do sada niste imali prilike da vidite- rekao je Frejzer prošle godine za Unilad.

-Garderoba, kostim... sve je besprekorno, glomazno... Ovo je daleko od svega što sam ikada uradio, ali da ne budem skroman - znam da će imati veliki odjek u javnosti.

Frejzer se prvi put pojavio u filmu "No sudden movie", dok je "Whale" bio prvi film od 2013. godine u kojem igra glavnu ulogu. Takođe na Frejzerovom predstojećem spisku su uloge u vesternu Martina Skorsezea "Killers of the Flower Moon" i negativca Garfielda Lynnsa/Firefly u "Batgirl", koji će se pojaviti na HBO Max-u kasnije ove godine.

Glumac se povukao iz javnog života posle optuživanja bivšeg predsednika Holivudskog udruženja stranih novinara za zlostavljanje.  Posle ovog skandala Frejzer je pao u depresiju. Prema navodima, Berk je pokušao da ga obljubi i u tome gotovo uspeo, a glumac je tvrdio da je nakon svega plakao "poput deteta".

GALERIJA: Pusi Rajot

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".